Nieuws Kia 2013.

Op deze pagina vindt U het laatste nieuws omtrent de automerken van Nijendijk BV.
Klik op de foto's voor de complete tekst.

 

Nijendijk BV is niet verantwoordelijk voor de inhoud en tekst van de weergegeven berichten!

Compleet nieuwe Kia Soul op Frankfurt Motor Show.

Een compleet nieuwe versie van de Kia Soul beleeft op 10 september aanstaande zijn Europese debuut tijdens de 65e editie van de Internationale Automobil-Ausstellung (IAA) in Frankfurt. Hij wordt vergezeld door een opvallende, nieuwe B-segment conceptauto die in Frankfurt zijn wereldprimeur krijgt en door de nieuwe bi-fuel Kia Picanto LPG.

De geheel nieuwe Kia Soul blijft trouw aan het oorspronkelijke en kenmerkende design met moderne stijlelementen. De nieuwe Soul heeft een meer dynamische wegligging en een reeks zuinige motoren. Het interieur is geïnspireerd op dat van het Kia Track’ster studiemodel uit 2012 en heeft een frisse en meer volwassen uitstraling gekregen, zonder daarbij zijn geheel eigen stijl te verliezen.

In Europa leverbaar vanaf 2014.
De nieuwe Kia Soul wordt in het voorjaar van 2014 leverbaar in Europa. Ook zal de Soul op een later tijdstip als E.V. (Electric Vehicle), met een volledig elektrische aandrijflijn beschikbaar worden.

Kia Concept.
Kia presenteert in Frankfurt tevens een nieuwe Europese conceptauto, waarmee het merk alvast vooruitblikt op een mogelijke toekomstige B-segmentauto voor in de stad, met een stijlvol en vastberaden voorkomen.
Het studiemodel toont Kia’s voornemen om nieuwe oplossingen voor compacte auto’s te zoeken voor stedelijk gebruik. De Kia concept car is ontworpen en vervaardigd in Europa, met in het achterhoofd vooral de Europese smaken en verwachtingen.

Terug naar het nieuwsoverzicht!