Nieuws Kia 2014.

Op deze pagina vindt U het laatste nieuws omtrent de automerken van Nijendijk BV.
Klik op de foto's voor de complete tekst.

 

Nijendijk BV is niet verantwoordelijk voor de inhoud en tekst van de weergegeven berichten!

Kia introduceert de Picanto AirLine Edition met zonnig vouwdak!

- Speciale aanbieding voor slechts € 1.195,-
- 7 jaar garantie, ook op het vouwdak

Met zomerse temperaturen die deze maand al eens zijn opgelopen naar 27 graden Celsius, is een vouwdak een wel heel prettige, zomerse voorziening in de auto. De Nederlandse Kia-dealers spelen op de zomerse weersvoorspellingen in door met de Picanto Airline Edition een speciale versie van de populaire Kia Picanto te lanceren.

Tot en met 21 september 2014 biedt de Kia-dealer de gelegenheid om bij aankoop van en nieuwe Picanto, deze te laten voorzien van een Webasto-vouwdak. Inzittenden van de Kia Airline Edition ervaren zo het ultieme gevoel van vrijheid, licht, zon en frisse lucht.
Het elektrisch te bedienen vouwdak kan traploos worden bediend, van een kleine kier tot volledig open. De dakopening is dan maar liefst 64 x 62 cm groot. Daarnaast geeft het vouwdak de Picanto een nog sportievere uitstraling.

De Kia-dealer levert het vouwdak voor € 1.195,- inclusief BTW. En in goede Kia-traditie geldt ook voor het vouwdak een garantieperiode van 7 jaar.

De recent aangekondigde 50/50 deals zijn ook van toepassing op de Kia Airline Edition, waardoor ‘open rijden’ nu nog aantrekkelijker is geworden.

Terug naar het nieuwsoverzicht!