Nieuws Kia 2015.

Op deze pagina vindt U het laatste nieuws omtrent de automerken van Nijendijk BV.
Klik op de foto's voor de complete tekst.

 

Nijendijk BV is niet verantwoordelijk voor de inhoud en tekst van de weergegeven berichten!

De nieuwe Kia Sportage.
Kia had ze graag nog even geheim gehouden, maar het lijkt erop dat we de eerste beelden van de nieuwe Sportage te pakken hebben.

Kia onthult op de autoshow van Frankfurt in september de nieuwe Sportage. De eerste beelden liggen nu al op straat. De authenticiteit ervan is niet 100 procent zeker, maar de meeste signalen wijzen er wel op. De beelden zijn afkomstig van het bedrijf Squir, dat digitale 3d-tekeningen van auto’s verkoopt. De pagina waar deze beelden opstonden is inmiddels offline gehaald.
Kia kiest bij de Sportage voor een heel nieuw design, al zijn er ook enkele herkenbare elementen zoals de vorm van de raamlijn bij de C-stijl. De grille staat rechtop in de grille en de koplampen zijn hoog geplaatst, waardoor de auto een meer personenwagenachtige uitstraling moet krijgen. Van de Cee’d GT afkomstig zijn de vier led-lampjes aan weerszijden in de voorbumper.
De nieuwe Sportage deelt zijn techniek met de Hyundai Tucson, waardoor we het assortiment motoren al aardig in kunnen vullen. De 1.6 GDI-benzinemotor is er met en zonder turbo, met vermogens van 132 en 175 pk. Bij de dieselmotoren zetten we in op de bekende 1.7 CRDi en de 2.0 CRDi. Die laatste heeft maar liefst 186 pk.

Terug naar het nieuwsoverzicht!