Nieuws Kia 2015.

Op deze pagina vindt U het laatste nieuws omtrent de automerken van Nijendijk BV.
Klik op de foto's voor de complete tekst.

 

Nijendijk BV is niet verantwoordelijk voor de inhoud en tekst van de weergegeven berichten!

Hé, daar is de Kia Sportage weer.
De nieuwe Kia Sportage kent weinig geheimen meer. Na de schetsen die Kia zelf vrijgaf hebben we nu ook de eerste foto van het nieuwe model.

Kia onthult op de IAA in Frankfurt volgende maand de nieuwe generatie Sportage. Inmiddels is de onthulling een formaliteit, want we hebben (opnieuw) beeld van het nieuwe model. De auto is gespot op een snelweg, waarschijnlijk tijdens opnames voor promotiemateriaal. De afbeelding verscheen onder andere op de website Worldcarfans.com

Kia gaf eerder deze week zelf schetsen vrij van het nieuwe model en vorige maand lekten al duidelijke 3d-tekeningen uit van het nieuwe model. Toen stelden we nog de vraag: is dit de nieuwe Sportage? Met het zien van de nieuwe foto weten we het antwoord, de computertekeningen zijn authentiek.

De nieuwe Sportage is volledig in Europa ontwikkeld. Kia slaat met de Sportage op diverse gebieden een nieuwe weg in. Zo is de SUV het eerste model met een nieuwe ontwerpstijl en moet de auto op het gebied van ‘look and feel’ in het interieur alle eerdere Kia’s overtreffen.

Terug naar het nieuwsoverzicht!