Nieuws overzicht Kia.

Op deze pagina vindt U het laatste nieuws omtrent de automerken van Nijendijk BV.
Klik op de foto's voor de complete tekst.

 

Nijendijk BV is niet verantwoordelijk voor de inhoud en tekst van de weergegeven berichten!

Voor verkoop
bel 0575-572020 of mail
Jan Nijendijk of Frank Goorhuis.

Voor onderhoud en reparaties aan uw Kia volgens de voorschriften van het merk
bel 0575-572020 of mail
Marcel Bulten en Edo van der Mijden.


Dit is de nieuwe Kia Sportage.

Dit zijn de eerste exterieurfoto’s van de nieuwe, vierde generatie Sportage. Deze foto’s geven blijk van een vooruitstrevend nieuw design voor Kia’s succesvolle crossover. De wereldprimeur van de nieuwe Kia Sportage is weggelegd voor de Frankfurt International Motor Show (IAA), op 15 september aanstaande.

Hé, daar is de Kia Sportage weer.

De nieuwe Kia Sportage kent weinig geheimen meer. Na de schetsen die Kia zelf vrijgaf hebben we nu ook de eerste foto van het nieuwe model.

De nieuwe Kia Sportage.

Kia had ze graag nog even geheim gehouden, maar het lijkt erop dat we de eerste beelden van de nieuwe Sportage te pakken hebben.

Niet Duitse maar Zuid-Koreaanse auto levert meer op

Om erachter te komen of het imago van een merk invloed heeft op de prijzen van tweedehands auto’s heeft Z24 onderzoek gedaan naar de waardedaling. Uit ruim 170 duizend occasions is gebleken dat de Zuid-Koreaanse en Japanse auto’s het meeste waardevast zijn.

Kia Motors stijgt in top-100 meest waardevolle merken

Interbrand, het grootste bureau ter wereld dat de waarde van merken onderzoekt, heeft recent de lijst met 100 meest waardevolle merken ter wereld bekendgemaakt, de ‘Top 100 Best Global Brands’. Kia Motors is dit jaar gestegen naar de 74ste positie in de lijst van meest waardevolle merken. Dat zijn negen plaatsen hoger dan de vorige editie.

Kia Venga winnaar Trekauto van het Jaar in A-klasse

De Kia Venga is door de Consumentenbond uitgeroepen tot Beste uit de test. In een testoverzicht dat de Consumentenbond vandaag publiceerde, en waarin auto’s in negen verschillende categorieën werden beoordeeld, ontving de Venga het predicaat ‘Beste uit de test’ in de klasse van de kleine ruimtewagens.

Specificaties nieuwe Kia Sorento bekend

Kia heeft op de prijs na alle Nederlandse specificaties van de nieuwe Sorento vrijgegeven. De ruime SUV wordt in ons land standaard in een zevenpersoons uitvoering leverbaar, in combinatie met een krachtige 2.2 CRDi diesel, naar wens in een 2WD of 4WD aangedreven versie en met een keuze uit een handgeschakelde of automatische transmissie. Naar verwachting arriveren eind januari de eerste exemplaren in Nederland.

Soul EV Dealerschap

De komende weken zullen de klanten en pers geïnformeerd gaan worden over de introductie van de nieuwe elektrische Soul, de Soul EV.

Kia introduceert de Picanto AirLine Edition met zonnig vouwdak.

Met zomerse temperaturen die deze maand al eens zijn opgelopen naar 27 graden Celsius, is een vouwdak een wel heel prettige, zomerse voorziening in de auto. De Nederlandse Kia-dealers spelen op de zomerse weersvoorspellingen in door met de Picanto Airline Edition een speciale versie van de populaire Kia Picanto te lanceren.

Uitgebreide Kia Zomer Fitness Check voor slechts € 15,-

- Controle van 15 vitale onderdelen
- Inclusief 1 liter gratis hoogwaardige Shell Helix motorolie
- Kans op geheel verzorgde reis naar Korea met bezoek aan Kia fabriek

Compleet nieuwe Kia Soul op Frankfurt Motor Show.

Een compleet nieuwe versie van de Kia Soul beleeft op 10 september aanstaande zijn Europese debuut tijdens de 65e editie van de Internationale Automobil-Ausstellung (IAA) in Frankfurt. Hij wordt vergezeld door een opvallende, nieuwe B-segment conceptauto die in Frankfurt zijn wereldprimeur krijgt en door de nieuwe bi-fuel Kia Picanto LPG.