Nieuws overzicht Nijendijk.

Op deze pagina vindt U het laatste nieuws omtrent de automerken van Nijendijk BV.
Klik op de foto's voor de complete tekst.

 

Nijendijk BV is niet verantwoordelijk voor de inhoud en tekst van de weergegeven berichten!

Nijendijk neemt deel aan Week van de techniek 2017.

Ook in 2017 doet Nijendijk weer mee aan de Open Dag op zaterdag 1 april tijdens de Week van de Techniek. Het doel is om kinderen in het basisonderwijs te interesseren voor een technische opleiding. Ruim 750 basisschoolleerlingen uit groep 7 van Zutphense basisscholen en omgeving nemen er aan deel.

Leerlingen opgetogen: Techniek zo gek nog niet.

Om aan te tonen dat technische vakken veel mogelijkheden bieden begint bij het Stedelijk Vakcollege aan de Wijnhofstraat in Zutphen vanaf maandag 13 april de Week van de Techniek. Het doel is om kinderen in het basisonderwijs te interesseren voor een technische opleiding. Ruim 750 basisschoolleerlingen uit groep 7 van Zutphense basisscholen en omgeving nemen er aan deel.

De ScanCoveryTrial.

Ad Esschendal en Hans Wubben, respectievelijk uit Zutphen en Eefde, rijden begin volgend jaar, start 3 Januari vanuit Expo Twente in Enschede, voor de vierde keer de ScanCoveryTrial.

Het gaat niet om snelheid maar om het bochtenwerk. 

Zakenauto MG F in de kleur 'British racing green' 
Directeur-eigenaar Niels Stijger (43) van Adventure King Outdoor & Events heeft een MG F.
NIJENDIJK officieel Erkend Duurzaam.

Nijendijk is sinds 2011 een officieel Erkend Duurzaam autobedrijf. Het certificaat Erkend Duurzaam wordt uitgereikt door BOVAG en is het bewijs dat Nijendijk in alle facetten van de bedrijfsvoering duurzame verbeteringen heeft doorgevoerd.