Nieuws overzicht Toyota.

Op deze pagina vindt U het laatste nieuws omtrent de automerken van Nijendijk BV.
Klik op de foto's voor de complete tekst.

 

Nijendijk BV is niet verantwoordelijk voor de inhoud en tekst van de weergegeven berichten!

Toyota Avensis: zakelijk talent.
Met veel actieve veiligheid: Toyota Safety Sense, Pre-Collision System standaard, 20% bijtelling voor nieuwe 1.6 D-4D turbodiesel, vanafprijs van 28.995 euro, nieuw exterieurdesign, interieur grondig vernieuwd, MKB Superdeal voor extra complete Lease Pro, vanaf 27.995 euro, lease vanaf 439 euro* per maand, leverbaar als Sedan en Touring Sports

Nieuwe Toyota Auris: de enige 14% Wagon met standaard automaat en up-to-date actieve veiligheid.
Enige 14% Wagon met up-to-date actieve veiligheid, zelfverzekerd design, verbeterd interieur, nieuwe 1.2T benzine- en 1.6 D-4D-F turbodieselmotor, 14% bijtelling voor Hybrid, 20% voor 1.6 D-4D-F

ANWB en Natuur & Milieu: Toyota Yaris Hybrid de zuinigste in de praktijk.
De Toyota Yaris Hybrid is door de ANWB en Natuur & Milieu wederom uitgeroepen tot de zuinigste benzineauto op de markt. Met een praktijkverbruik van 1 op 20,2 is de onlangs grondig vernieuwde Yaris Hybrid winnaar in de categorie ‘benzine klein’. In de categorie ‘benzine middelgroot’ staat de in de 14% bijtelling vallende Auris TS Hybrid Lease op nummer 1.

Toyota kampioen met de TS040 HYBRID in FIA World Endurance Championship.
Toyota Racing is vannacht kampioen geworden in de FIA World Endurance Championship. De twee 1.000 pk sterke hybride raceauto’s van Toyota versloegen Audi en Porsche in een lang en verbeten seizoen op historische circuits als Silverstone, Spa Francorchamps, Le Mans, Fuji, Shanghai en (dit weekend) Interlagos.

Toyota Auris Touring Sports Hybrid populairste zuinige auto!
Internet Auto Award van AutoScout24 is grootste online publieksprijs van Europa. Toyota Auris Touring Sports Hybrid winnaar categorie ‘Zuinige Auto’.

Toyota wéér meest waardevolle automerk.
Met een merkwaarde van bijna 30 miljard dollar, is Toyota ook in 2014 verreweg het meest waardevolle automerk ter wereld. Voor de zevende keer staat Toyota als eerste automerk genoteerd in de BrandZ Top 100 Most Valuable Global Brands van onderzoeksbureau Millward Brown. Opvallend: de afstand tussen Toyota en de ‘achtervolgers’ BMW (2) en Mercedes-Benz (3) is de afgelopen 12 maanden alleen maar groter geworden.

Toyota: nieuwe halfgeleider voor nóg lager brandstofverbruik.
Dankzij een nieuwe uitvinding kan Toyota hybride modellen nóg efficiënter maken. Een in eigen huis ontwikkelde elektronische halfgeleider van siliciumcarbide, die wordt toegepast in de regeleenheid van hybrides en elektrische auto’s zorgt ervoor dat het brandstofverbruik met 10% daalt.

Toyota en Lexus domineren ANWB TOP10 zuinige auto's.
Toyota en Lexus domineren de TOP10 lijsten met zuinige auto’s van de ANWB en Natuur & Milieu. De hybride modellen van beide merken verbruiken (niet zelden aanmerkelijk) minder benzine dan de concurrentie. De Toyota Yaris Hybrid, Lexus CT 200h en de Lexus IS 300h zijn daardoor elk in hun eigen klasse het meest zuinig.