Nieuws Nijendijk.

Op deze pagina vindt U het laatste nieuws omtrent de automerken van Nijendijk BV.
Klik op de foto's voor de complete tekst.

 

Nijendijk BV is niet verantwoordelijk voor de inhoud en tekst van de weergegeven berichten!

De ScanCoveryTrial.
Ad Esschendal en Hans Wubben, respectievelijk uit Zutphen en Eefde, rijden begin volgend jaar, start 3 Januari vanuit Expo Twente in Enschede, voor de vierde keer de ScanCoveryTrial.

De ScanCoveryTrial gaat in acht dagen tijd kris kras door Scandinavië, ruim 7.000 kilometer en dat onder omstandigheden met veel sneeuw, ijs en temperaturen welke kunnen dalen tot wel min 40 graden Celsius. De ScanCoveryTrial is beslist geen race of rallywedstrijd maar een autotoertocht waarbij een strikte naleving van de verkeersregels van essentieël belang zijn voor het wedstrijdelement. Naast navigatie via coördinaten maakt ScanCoveryTrial ook gebruik van een RouteBook met unieke klassementsproeven.
Ad en Hans zijn blij dat dit jaar Toyota Nijendijk uit Zutphen de autosponsor is en gezamenlijk hebben zij besloten dat het een goed idee zou zijn om er een goed doel aan te verbinden. Het goede doel is geworden het Hospice uit Zutphen. Het Hospice is een huis waar mensen de laatste fase van hun leven kunnen doorbrengen. Het biedt deze mensen , die het Hospice haar gasten noemen, een veilige omgeving die voelt als thuis. De gasten krijgen zorg die gericht is op hun welbevinden.

Vanmiddag hebben Ad, Hans en Jan Nijendijk, directeur van autobedrijf Nijendijk, een cheque van 500 euro overhandigt aan Adriaan van Oosten, voorzitter Bestuur Stichting Hospice Zutphen, en Marjo Dashorst coördinator van het Hospice.

Terug naar het nieuwsoverzicht!