Nieuws Toyota 2015.

Op deze pagina vindt U het laatste nieuws omtrent de automerken van Nijendijk BV.
Klik op de foto's voor de complete tekst.

 

Nijendijk BV is niet verantwoordelijk voor de inhoud en tekst van de weergegeven berichten!

ANWB en Natuur & Milieu: Toyota Yaris Hybrid de zuinigste in de praktijk.

De Toyota Yaris Hybrid is door de ANWB en Natuur & Milieu wederom uitgeroepen tot de zuinigste benzineauto op de markt. Met een praktijkverbruik van 1 op 20,2 is de onlangs grondig vernieuwde Yaris Hybrid winnaar in de categorie ‘benzine klein’. In de categorie ‘benzine middelgroot’ staat de in de 14% bijtelling vallende Auris TS Hybrid Lease op nummer 1.

De ANWB en Natuur & Milieu stellen elk kwartaal een ranglijst op van de zuinigste auto’s die op de Nederlandse markt verkrijgbaar zijn. Deze top 10 scheidt de winnaars van de verliezers. En door als eerste in zijn categorie te eindigen, mag de Toyota Yaris Hybrid met recht een winnaar genoemd worden.

14% Auris TS Hybrid Lease is zuinigste in z’n klasse.
De Toyota Auris TS Hybrid Lease komt eveneens als zuinigheidswinnaar uit de bus. De ruimste C-segment stationwagon van Nederland met 14% fiscale bijtelling én standaard automaat staat met een CO2-uitstoot van 82 g/km en een gemiddeld praktijkverbruik van 1 op 18,7 op een gedeelde eerste plaats in de categorie ‘benzine middelgroot’.

Evergreen houdt zich uitstekend staande.
In dezelfde categorie houdt de Prius, de evergreen van Toyota’s hybridemodellen, zich met een gemiddeld praktijkverbruik van 1 op 17,7 uitstekend staande tussen later ontwikkelde auto’s van andere merken. Die moeten sowieso eerst voorbij de Toyota Prius Wagon (praktijkverbruik: 1 op 17,0) zien te komen. De ruime 7-zitter met 20% bijtelling staat namelijk op de vierde plek.

Standaard automaat.
De Toyota Yaris Hybrid werd ook in het vorige kwartaal door de ANWB en Natuur & Milieu verkozen tot de zuinigste benzineauto op de markt. Wie de Yaris Hybrid zakelijk rijdt, profiteert bovendien ook van de aantrekkelijke bijtelling van 14%. De prijzen van de Toyota Yaris Hybrid – die áltijd standaard met automaat wordt geleverd – beginnen bij 18.620 euro. Er is al een Toyota Yaris vanaf 13.325 euro.

Terug naar het nieuwsoverzicht!