MG

Ons bedrijf is sinds 1962 MG en Rover dealer. Toen het merk in 2005 de produktie van nieuwe auto’s staakte, was het gelukkig de onderdelen en service organisatie “Xparts” die gewoon door ging. Hierdoor kunnen wij alle MG’s en Rovers nog steeds volgens de originele specificaties onderhouden en leveren wij dagelijks originele onderdelen. De onderdelen, die niet direct bij ons in het magazijn liggen, zijn meestal de volgende ochtend al aanwezig via de nachtlevering uit het centrale magazijn in Metz. Kortom MG’s, Rover en ook de andere merken van de engelse auto industrie zijn voor ons team nog steeds interessante auto’s. Onze ervaring is uw garantie voor kwaliteit! 
Komt u gerust kennis maken met ons bedrijf.

MG TF

Roadster pur sang.

Voor u de open weg. En boven u? De vrije, blauwe hemel. Dat is de schoonheid van het rijden in een van de mooiste en beste roadsters die ooit zijn gebouwd. Hij biedt die klassieke, achterwielaangedreven, wind-in-de-haren sensaties die u verwacht van een merk met 80 jaar ervaring op dat gebied. Maar hij doet dat op een hele moderne manier. Met ‘state-of-the-art’ techniek, opwindende prestaties en een fantastisch ontwerp; niet voor niets is hij uitgeroepen tot ‘s werelds allermooiste cabriolet. Het is genieten van krachtige prestaties op de puurste, origineelste en plezierigste manier

MG ZR

Speel harder.

Hard werken of plezier beleven? De MG ZR is voor allebei in. Deze ultieme sportieve hatchback biedt enorm veel rijplezier – met explosieve acceleraties en een ongekende wegligging. Als op rails gaat hij door de bocht; elke rit brengt nieuwe emoties en ervaringen.
En dat ‘werken’ dan? Ach, als u kunt kiezen tussen op uw normale tempo werken tot het tijd is om naar huis te gaan, of het opofferen van uw lunchpauze zodat u een half uurtje kunt gaan rijden – wat zou u dan kiezen

MG ZS

Opvallend vernieuwd.

U kent de route als de binnenkant van uw broekzak. En u hebt deze bocht zeker duizend keer eerder gereden. Maar toch voelt het in de MG ZS totaal anders. U kwam seconden eerder bij de bocht. U remde later dan gebruikelijk, maar de ZS vertraagde snel en probleemloos. Terwijl de neus indraaide, leek de auto ‘vlakker’ te liggen – meer grip van de banden, minder overhellen van de wielophanging – zodat u eerder gas kunt geven en sneller de bocht uit kunt rijden. U hoopt alleen dat de ZS even gemakkelijk keert, want dit wilt u nog een keer proberen.

MG ZT

Topprestaties.

De eerste honderd meter in de vernieuwde MG ZT of MG ZT-T maakt u precies duidelijk waar het bij topprestaties, zowel in het leven als bij het rijden, om draait. Alles – van de nieuwe, fraaie bumpers tot de gloednieuwe lichtmetalen velgen, de indrukwekkende grille en de karakteristieke, nieuwe koplampen – heeft een stoere en zelfverzekerde uitstraling, die perfect de rijbeleving weergeeft.
De MG ZT en MG ZT-T combineren op naadloze wijze smaakvol raffinement met het pure rijplezier dat een direct resultaat is van MG’s lange en succesvolle autosportervaring en technische know-how. Een erfgoed dat in 2004 in het teken staat van 80 glorieuze jaren van absolute topprestaties.
Een MG parkeer je niet, je laat hem alleen uitrusten voor een volgende rit. Bij de ontwikkeling van de ZT en ZT-T speelden aspecten als rijplezier, prestaties en rele prijsstelling een belangrijke rol. Het resultaat is een auto waar zowel uw hart als uw hoofd enthousiast van wordt. Prestaties spelen immers een belangrijke rol in het leven van een MG ZT-rijder.

MG ZT-T

Sport en Stationwagen.

MG ZT-T De praktische functionaliteit van een stationwagen in combinatie met de pure opwinding van een sportsedan – de MG ZT-T biedt het beste van twee werelden – en bouwt daarop verder. U beschikt over een uitstekende handelbaarheid, een arodynamische carrosserie en een strak bochtgedrag die hem net zo thuis maken op een circuit als op een binnenweg. Maar u beschikt ook over de enorme laadruimte van de MG ZT-T: 1222 liter; hij is dus ook bijzonder functioneel. U hoeft dus geen compromissen te sluiten. Niet qua stijl, niet qua prestaties. En niet qua bagageruimte. Als u alles wilt, is er maar n alternatief: MG ZT-T.