Rover

Ons bedrijf is sinds 1962 MG en Rover dealer. Toen het merk in 2005 de produktie van nieuwe auto’s staakte, was het gelukkig de onderdelen en service organisatie “Xparts” die gewoon door ging. Hierdoor kunnen wij alle MG’s en Rovers nog steeds volgens de originele specificaties onderhouden en leveren wij dagelijks originele onderdelen. De onderdelen, die niet direct bij ons in het magazijn liggen, zijn meestal de volgende ochtend al aanwezig via de nachtlevering uit het centrale magazijn in Metz. Kortom MG’s, Rover en ook de andere merken van de engelse auto industrie zijn voor ons team nog steeds interessante auto’s. Onze ervaring is uw garantie voor kwaliteit! 

Komt u gerust kennis maken met ons bedrijf.

De Rover 25.

Ziet er overal goed uit.

Er goed uitzien heeft niet alleen te maken met de schoenen die je draagt of de kleren die je koopt. De Rover is een compacte auto, maar zijn uitrusting doet niet onder voor een grote. Voorbeelden zijn de krachtige motoren, de praktische interieurmogelijkheden en het geraffineerde onderstel, dat een uitstekend rijcomfort en een toonaangevende stabiliteit biedt. Zijn carrosserie heeft een prachtige, vernieuwde styling en is er met drie of vijf portieren. Vier uitrustingsspecificaties en alerte prestaties zijn andere factoren.
De Rover 25 valt op subtiele wijze op. Het is een compacte auto voor zelfverzekerde mensen die weten wat het leven te bieden heeft.

De Rover 45.

U zou niet op een andere manier willen reizen. 

De manier waarop we reizen is de laatste jaren enorm veranderd. Het gaat er niet langer meer alleen om van A naar B te komen, maar vooral ook om hoe we dat doen. De reis is een echte ervaring geworden. En het gaat erom, die ervaring van het bereiken van de bestemming zo interessant en comfortabel mogelijk te maken. Daarom hebben wij de Rover 45 ontwikkeld. Een auto met een luxueus interieur, een krachtig motorenprogramma en de capaciteiten om een van de soepelste rijervaringen in zijn klasse te bieden. 
Als je alle zaken in overweging neemt, is de Rover 45 eigenlijk de nige manier om te reizen.
Rijden in een Rover 45 kan zo comfortabel en luxueus zijn, dat u waarschijnlijk niet eens wilt uitstappen zodra u uw bestemming hebt bereikt. De stoelen, speciaal ontworpen om de interieurruimte optimaal te benutten, bieden een bijzonder comfortabele zit.

De Rover 75.

Charisma, prestaties, luxe en meer keuze.

De Rover 75 is een voorbeeld van een unieke klasse: een auto die daadwerkelijk waarmaakt wat de advertenties beloven – luxueus comfort, klassieke Britse styling en representatieve prijsstelling. Met de introductie van de nieuwe Rover 75 Limousine met lange wielbasis kunt u voortaan kiezen uit drie carrosserie-uitvoeringen – twee fraaie sedans en natuurlijk de royale Tourer. De Rover 75 Limousine is een uniek concept: nog meer beenruimte achterin, zonder dat uw budget te ver wordt ‘uitgerekt’. Net als met mode, heeft iedereen bij een auto zo zijn eigen ideen over welke stijl het beste bij de eigen persoonlijkheid past. Daarom hebben onze ontwerpers drie specifieke uitrustingsvarianten ontwikkeld voor de nieuwe Rover 75, passend bij ieders persoonlijke smaak.

De Rover 75 Tourer.

Charisma, prestaties, luxe en meer keuze.

De Rover 75 is een karakteristiek voorbeeld van een luxueuze stationwagen: fraai uiterlijk, compromisloze prestaties, superieur comfort, hoogwaardige materialen en volop ruimte. En met een representatieve prijsstelling. En nu biedt de Rover 75 Tourer iets nieuws: nog meer keuzevrijheid. Onze ontwerpers hebben drie specifieke uitrustingsvarianten ontwikkeld voor de nieuwe Rover 75 Tourer, passend bij ieders persoonlijke smaak.
De Business Edition biedt het raffinement en de traditionele kwaliteiten die men waardeert en verwacht in een Rover. De Club en Sterling presenteren een progressieve kijk, met hun verfrissende, inspirerende interieur. De Ambition en Executive zijn een expressie van modern en spraakmakend design. Aan u de keuze.

De Streetwise. 

De urban on-roader.

De eerste van een nieuwe klasse auto’s. Gebouwd voor een harde wereld. Gebouwd om te overleven en te excelleren onder’s werelds zwaarste en meest uitdagende rijomstandigheden – rijden in de stad. Hij is leuk en ingenieus. Met inventieve opbergmogelijkheden en interieurconfiguraties biedt hij ruimte aan al uw spullen en heeft dan nog steeds volop plaats voor u en uw passagiers.
Ook is hij vlot en wendbaar. Met een alerte handelbaarheid en voldoende vermogen om elk ‘gaatje’ in het verkeer te kunnen benutten. Want in druk stadsverkeer kan een gemiste kans bij een kruising of afslag u kostbare tijd schelen.
En hij is sterk en robuust genoeg om op zichzelf te passen. De verhoogde rijhoogte houdt de carrosserie verder weg van potentile (stads) gevaren: putdeksels, hoge stoepranden, snelheidsdrempels, tramrails. Ook straalt zijn hoge rijhoogte een zelfverzekerde en stoere houding uit. Zijn ‘extremiteiten’ zijn beschermd met duurzame materialen die ongevoelig zijn voor krassen of butsen, zodat hij langer mooi blijft.

De Streetwise by Rover. Het kiezen van de perfecte (stads) auto was nog nooit zo gemakkelijk.